Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/pkmornar/public_html/wp-content/themes/pkmornar/lib/acf/includes/api/api-template.php on line 502

HO,HO,HO,HO

Stigao nam je Djed Božićnjak

U jeku predblagdanskih događanja, po dobrom starom običaju, na naš bazen stigao je veseli djedica, poznatiji kao Djed Božićnjak. Djeca su s nestrpljenjem čekala ulazak na bazen kako bi svima pokazali što su naučili u proteklom razdoblju. Da uzbuđenje bude još veće pobrinuo se naš trener Damir koji je najmlađima pri ulasku u svlačionice prepričao susret s Djedom Božićnjakom koji se dogodio na parkiralištu bazena. Širom otvorenih očiju i srca prepunih iščekivanja djeca su upijala svaku riječ i s nestrpljenjem čekala svojih "5 minuta ".

Priredbu je otvorila naša teta Maja, dugogodišnja voditeljica ovog događaja koja je zatim riječ predala Tai Tani, Luki, Lari i Velimiru koji su pozdravnom recitacijom razveselili prisutne. Da čarolija živog tkanja priča i recitacija bude još uvjerljivija pobrinula se naša pahuljica Hana koja je pred prepunim tribinama podijelila svoje nedoumice u svezi Djeda Božićnjaka postavljajući pitanja kroz recitaciju Božićna zagonetka.

Kad su se naši recitatori otišli pripremiti za plivanje uslijedila je podjela nagrada najuspješnijim klupskim plivačima i plivačicama po kategorijama. Nagrade je i ove godine uručila Đurđica Bjedov, zlatna i srebrna s Olimpijskih igara u Mexicu iz 1968. godine. 

Najbolji u protekloj godini bili su :

POČETNICI: Lucija Ružić i Filip Mujan

MLAĐI KADETI: Issa Mrkonjić i Toni Propadalo

KADETI: Nada Miličević i Grgo Mujan

MLAĐI JUNIORI: Hannah Vanessa Brendel i Igor Nikolić

JUNIORI: Ana Eremut i Mislav Delić

SENIORI: Matea Samardžić i Petar Mrčela

Kako avantura dječjeg stvaralaštva tu ne bi prestala pobrinuli su se naši najmlađi članovi, polaznici obuke neplivača i plivačkog vrtića koji su sa svojim trenerima otpjevali pjesmu "Mali ,maći".

Nakon pozdravnog defilea svi plivači i plivačice, članovi obuke, vrtića, škole plivanja i natjecateljskih kategorija, u poruci ljubavi, ljepote, skromnosti i spontanosti, otpjevali su pjesmu "Kad si sretan".

Pjenilo se zatim u bazenu, plivalo, ronilo, skakalo, malo i potezalo za prugu, a dok su naši najmlađi plivali Djed Božićnjak posjetio je i tribine i razveselio braću i sestre naših plivača. Za one nešto starije upriličena je lutrija kako bi u ovo blagdansko doba svi bili zadovoljni. Nakon naših najmlađih na red su došli i natjecatelji koji su prezentirali sve četiri tehnike plivanja i otplivali štafetne utrke.

Za sve naše plivače i plivačice dobri djedica pripremio je i poklončiće, a naši marljivi tate fotografi zabilježili su sve objektivom, čisto da se ne zaboravi.

I zato svima HVALA, jednostavno HVALA uz želju da u miru i toplini doma dočekate Božić u društvu svojih najmilijih!!!!

 


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/pkmornar/public_html/wp-content/themes/pkmornar/lib/acf/includes/api/api-template.php on line 502