Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/pkmornar/public_html/wp-content/themes/pkmornar/lib/acf/includes/api/api-template.php on line 502

Još jedno priznanje našoj obuci neplivača

dodjeljeno je u Rijeci, 20. listopada od HSŠR “Šport za sve

DSC02135Prije nešto više od 5 godina krenuli smo u skroman projekt obuke neplivača. Kako je svaki početak težak ni ovo nije bila iznimka. Nailazili smo u početku na brojne probleme, od tehničkih i materijalnih do financijskih uvjeta, ali srećom, stručnog kadra i elana nije nedostajalo. Uz pomoć i podršku starijih trenera, mladi treneri, svi redom stari mornarevi plivači, sada profesori kineziologije, uhvatili su provedbu obuke neplivača u svoje ruke, a kvalitetan radi i sigurnost djece bila im je na prvom mjestu. Ciljevi su bili visoki. Tečaj po tečaj, iz sezone u sezonu rasli smo, a dobar glas o nama proširio se među roditeljima. Zaustaviti nas nije moglo ništa, naprotiv imali smo samo dodatne izazove i motivaciju. U međuvremenu su se uvjeti rada popravili te smo mogli u potpunosti provoditi plan i program obuke koji smo osmislili.

Naš rad i kvalitetu osim roditelja prepoznalo je i Ministarsvo znanosti, obrazovanja i sporta odobrivši nam provedbu plana iDSC02129 programa te smo tako postali jedini klub u Splitu, a i u Županiji s odobrenjem Ministarstva.
Ove sezone obuka je oborila sve rekorde. Tako uspješnu sezonu zaključili smo s još jednim priznanjem koje nam je dodijeljeno u sklopu stručnog usavršavanja na 12. hrvatskom savjetovanju o obuci neplivača.

Plaketu – Godišnja nagrada za obuku neplivača u Hrvatskoj primili smo u Rijeci, 20. listopada. 2012. godine od predsjenika Saveza športske rekreacije "Šport za sve" i profesora na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu – prof. emetriusa dr. sc. Vladimira Findaka uz pristustvo ministra dr. Željka Jovanovića, gradonačelnika grada Rijeke dr. sc. Vojka Obersnela, dekana Kineziološkog fakulteta u Zagrebu i Splitu – prof. dr. sc. Igora Jukića i prof.dr. sc. Borisa Maleša  te mnogih drugih uglednih stručnjaka i sudionika savjetovanja.
DSC02130Ova nagrada okrunila je naš višegodišnji trud i rad u obuci neplivača kao i naše promicanje plivanja u Splitu i regiji te će nam ovo biti dodatna motivacija za daljni rad. Iznimna nam je čast i zadovoljstvo primiti ovakvo priznanje pogotovo jer dolazi od struke.
Zahvaljujemo se Hrvatskom savezu športske rekreacije "Šport za sve", svim našim trenerima koji su najzaslužniji za veliki broj novih plivača te je ova plaketa i njima priznanje. A najveća HVALA svim roditeljima na ukazanom povjerenju!!! 🙂 🙂

 


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/pkmornar/public_html/wp-content/themes/pkmornar/lib/acf/includes/api/api-template.php on line 502