Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/pkmornar/public_html/wp-content/themes/pkmornar/lib/acf/includes/api/api-template.php on line 502

MALI MORNAR- GRAND PRIX

Ovog vikenda na olimpijskom bazenu na Poljudu održan je 1. međunarodni miting MALI MORNAR koji je od sezone 2013./14. uvršten u sustav grand prix natjecanja HPS-a. Nastupilo je 200-tinjak natjecatelja iz 15 klubova iz Hrvatske, BIH i Srbije. Plivalo se u dva dijela i to subotu popodne i nedjelju ujutro. Natjecanje je otvorio predsjednik plivačkog kluba Mornar, gospodin Ante Samardžić, a prisutne je pozdravio i pročelnik za sport grada Splita gospodin Hrvoje Akrap. Pjenilo se u Poljudu, navijalo i bodrilo. Natjecanje je okupilo natjecateljske kategorije kadeta i mlađih kadeta te su medalje dijeljene u 4 kategorije za dječake i tri kategorije za djevojčice. Svojim prisustvom natjecanje je obogatio i gospodin Igor Boraska predsjednik SSS koji je također podijelio medalje u završnom dijelu natjecanja..Osim što su se natjecatelji borili za bodove za grand prix, tijesno je bilo i u utrci za najuspješnije plivače i plivačice gdje se gledao zbroj bodova 4 rezultata (2 iz svakog dijela) prema tablicama HPS-a. Najuspješniji ovoga puta bili su: 

M

KATEGORIJA A (2000.): Karlo Noah Paut  JS    2477

KATEGORIJA B (2001.): Luka Sudarević MDZ   1820

KATEGORIJA C (2002.): Niko Perica ŠŠ   1498

KATEGORIJA D (2003.): Luka Frketić MDZ   1230

Ž

KATEGORIJA A (2002): Dora Komić PS   2008

KATEGORIJA B (2003): Tea Lužaić SS   1683

KATEGORIJA C (2004): Paula Lončarević SS   1359

Najuspješnije plivače i plivačice nagradio je naš donator SAM-ZOPPINI koji ih je razveselio prigodnim poklonima.

Od naših plivača i plivačica do medalja su doplivali Toni Propadalo osvojivši zlato na 100m leđno i srebro na 200m leđno, Duje Krstulović koji je bio brončani na 100 i 200m prsno, te srebrni na 200m mješovito, te Filip Mujan koji je osvojio srebrnu medalju na 400m slobodno i brončanu na 200m mješovito.

Čestitamo osvajačima medalja, svim plivačima i plivačicama, svima koji su sudjelovali u organizaciji  i svojim radom i trudom pomogli uspješnoj organizaciji natjecanja.

Zahvaljujemo donatoru natjecanja SAM-Zoppini uz poruku uz Vas se lakše pliva.

HVALA SVIMA I VIDIMO SE SLJEDEĆE GODINE NA ISTOM MJESTU, A VRIJEME VAM JAVIMO!!!!

 


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/pkmornar/public_html/wp-content/themes/pkmornar/lib/acf/includes/api/api-template.php on line 502