Maškare

10.02.2013., Hemingway bar


Starije generacije plivača sigurno se sjećaju mornarevih maškara koj su se tradicinalno održavale svake godine, u početku u prostorijama kluba, a kasnije u tadašnjem disko klubu Popaj. Uz popularne Mornareve igre na vodi, maškare su bile dio obaveznog druženja naših, ponajprije, mlađih članova, roditelja i trenera.
Zbog ekonomskih i inih problema koji nas proteklih godina polako gnjave zapostavili smo naše “vanplivačke” aktivnosti. Prvo su nestali izleti, zatim maškare, a Mornareve igre preoblikovane su u Pokazni sat koji smo teškom borbom uspijeli zadržati na visokom nivou iako svi žalimo za starim igrama koje su, za usporedbu, uz sadašnji oblik osim pokaznog sata i Djeda Božićnjaka sadržavale razne igre na vodi, natjecanja i na opće veselje nebrojeno više nagrada i medalja.
Svjesni da nas ovakva situacija sve više udaljava od naše tradicije, a to su druženje i igra kroz koju je ovaj klub i osnovan, a koja je bila osnova za sve vrhunske rezultate koji su mornarevi plivači postigli, odlučili smo opet vratiti stare dane.MASKARA
Slijedom toga, u nedjelju 10.02.2013. s početkom u 14:00 sati želimo okupiti naše mlađe kategorije plivača u disko baru Hemingway na obnovljenoj zabavi pod maskama. Ulaznice možete nabaviti kod svoga trenera po cijeni od 10 kuna. Piće nije uključeno u cijenu.
Djeco! Roditelje za ruku, maske na glavu i pravac na zabavu. Budite što bolji, kreativniji i originalniji u maskiranju jer najbolje očekuju nagrade! Isto vrijedi i za roditelje 🙂