Medalje i kolači za kraj

3. kola i završetak splitske lige jesen/zima 2015.

Završetkom 3. kola zatvorena je ST liga za mlađe kadete i početnike koja nam je i ovoga puta donijela nove medalje, rekorde, ali i neka nova iskustva i osjećaje. Osim novih uspjeha ovoga kola proslavili smo, naravno uz odlične kolače, i tri rođendana pa bi najprije čestitali našim slavljenicima Roku Brkanu, Bartulu Tavčaru i treneru Anti Đapiću. Mamama sve pohvale za kolače, bili su super samo…. brzo nestanu 🙂
Slavljenička atmosfera se nastavila i tijekom natjecanja jer je već nakon prve utrke naš slavljenik Roko Brkan na svom prvom natjecanu osvojio zlatnu medalju u disciplini 25 metara noge slobodno sa daskom pa će mu, vjerujemo, ovo natjecanje dugo ostati u sijećanju. Nakon Roka medaljama su se okitili Mila Košta i Marul Boko sa srebrom na 25 metara prsno, Lucija Ružić dala je lekciju delfina pobjedivši uvjerljivo konkurenciju što joj je u konačnici donijelo zlatu medalju. U nastavku medalje su nastavile padati. Najprije zlato Marijete Maričić na 25 metara delfin, zatim bronca Filipa Mujana na 100 metara leđno, a u završnici natjecanja u disciplini 50 metara slobodno Marijeta Maričić po drugi put na postolju, ali ovog puta sa srebrom oko vrata dok su Nika Smuđa i Duje Kojundžić zasjali su brončanim sjajem.
Čestitke svim mornarevcima na medaljama, osobnim rekordima, a posebno čestitamo Viti Lušiću, Duji Katunariću i Luki Penjaku na njihovom prvom nastupu.
Kao što smo na početku rekli osim plivačkih uspjeha nakon ovog kola i ove lige bogatiji smo i za neka nova iskustva, malo bolje razumijemo neke stvari na koje nas treneri upozoravaju. I to je uspjeh! Pogotovo ako to sve primjenimo na slijedećem natjecanju, onda će uspjeh biti još i veći.
Predstoji nam još rada jer ubrzo slijedi završnica ovog zimskog dijela sezone. Do tada budite redoviti i uporni na trenigu, veselite se, igrajte i slušajte trenere i roditelje!