Mini GP “Žabac 2017.”

Proteklog vikenda ekipa sastavljena od 29 mlađih kadeta i kadeta nastupila je na mini GP Žabac koji se u organizaciji HAPK Mladost održao u Zagrebu. Bio je to jedan od većih grand prixa na kojem se okupilo oko 400 djece iz cijele Hrvatske što je rezultiralo maratonskim natjecanjem na kojem je trebalo psihički izdržat i spremno dočekat svoju utrku.

Nakon šestosatnog prvog djela natjecanja rezultati su bili zadovoljavajući, djeca su pokazala da su dobroj formi obzirom da je ovo bilo prvo natjecanje na 50m bazenu, a za poneko odstupanje od očekivanog rezultata možemo okriviti predugo čekanje do utrke. Među osvajačima medalja našla su se i dva mornarevca, Filip Mujan kao pobjednik u disciplini 400 mješovito i Lucija Kućan sa srebrom na 100 m leptir.

Nedjeljni nastavak natjecanja zbog pomicanja sata došao je malo brže na red, ali nije trajao ništa kraće. U svemu najbolje su se opet snašli Filip Mujan i Lucija Kućan koji su pokupili po još jednu medalju. Filip je uzeo broncu na 800 m slobodno, a Lucija srebro na 200m leptir.

Čestitamo svim natjecateljima i osvajačima medalja!