Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/pkmornar/public_html/wp-content/themes/pkmornar/lib/acf/includes/api/api-template.php on line 502

MITING “PRIMORJE2010-Sv.Vid”

završio mornarevim slavljem

Rijeka, novi bazen na Kantridi, 416 plivačica i plivača iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Srbije te Bosne i Hercegovine, a na samom vrhu tribina smjestilo se 19 mornarevaca koji su sunčevim zrakama i cvrkutom ptica prekinuti san zamijenili sa žamorom i nervoznim zvižducima trenerskog svirka.

Nakon rasplivavanja krenulo je natjecanje, a ubrzo su pale i prve diplome. Jednu za drugom redala ih je Hannah Vanessa Brendel (1.mj – 50 leptir, 3.mj – 50 prsno, 3.mj – 100 prsno, 1.mj – 50 slobodno) koja je na 50 m slobodno postavila novi rekord mitinga te se u ukupnom poretku popela na najveće mjesto pobjedničkog postolja. Slijedili su je Natalija Stanojević, Nada Miličević (8.mj – 50 leptir, 7.mj – 50 leđno) i Ivan Jurić (9.mj – 50 leptir, 9.mj – 50 leđno). (4.mj – 100 leđno, 4.mj – 200 mješovito, 7.mj – 50 leđno),

Poslije 5 sati natjecanja na red je stigla i štafeta 8×50 mješovito. Momci i cure su se hrabro bolrili, ali su se ipak morali zadovoljiti sa 4. mjestom.

Uslijedila je pauza od 20 minuta i već smo bili spremni za drugi dio natjecanja. I kad smo svi već bili iscrpljeni i mislili kako ovom natjecanju nema kraja, u zadnjoj grupi u 3. stazi, spremno na znak čekala je naša štafeta 8×50 slobodno.

I krenili su! Da krenili!? Letili su!! Nošeni glasnim navijanjem ostatka ekipe sa tribina Grgo Mujan, Nada Miličević, Zdravko Vukelić, Lidija Šamanić, Toni Šerbo, Natalija Stanojević, Ivan Jurić, Hannah Vanessa Brendel sletjeli su na 1. mjesto. Nastupilo je opće veselje.

Na kraju svega, plivačima PK Mornar uručen je i pehar za osvojeno 7. mjesto u ukupnom poretku. Za sve što je uslijedilo nakon toga riječi nisu dovoljne stoga kliknite ovdje i pogledajte kako je bilo.

Čestitamo svim plivačima na ovom uspjehu i zahvaljujemo se na veselju kojem ste nam pružili.

Hvala vam:

Jurić Ivan, Vukelić Zdravko, Šerbo Toni, Papić Marin, Hannah Vanessa Brendel, Miličević Nada, Skroza Dora, Mujan Grgo, Matković Ante, Brkljača Damir, Stanojević Natalija, Koprtla Petric Klara, Štojs Arno, Šego Filip, Mimica Toni, Batarelo Toni, Šamanić Lidija, Račić Nikolina I Franić Nensi.

Snimka štafete 8×50 slobodno

 


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/pkmornar/public_html/wp-content/themes/pkmornar/lib/acf/includes/api/api-template.php on line 502