Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/pkmornar/public_html/wp-content/themes/pkmornar/lib/acf/includes/api/api-template.php on line 502

Novi uspjeh najmlađih

Sjajnim rezultatima početnici zatvorili ST-ligu

Uspješan niz rezultata u proteklim kolima nastavio se i ovoga puta. Na završnom kolu ST-lige za početnike i mlađe kadete naši plivači pokazali su borbenost koja se, sa dobro odrađenim treninzima i trudom, na kaju isplatila kako je to najbolje moguće, medaljama!
Već dobro poznatim osvajačima medalja priključila su se neka nova lica. Tonia Tadić bila je prvo osvježenje na drugoj stepenici pobjedničkog postolja u disciplini 25m prsno.
Na utrci 50m leptir srebro je ugrabio Marko Galinović. U ženskoj B konkurenciji na 25m leptir, najbrža je bila Lucija Ružić dok su se u C konkurenciji sa postolja smješile "nove cure" Mila Košta, zlatnim i Angela Vrdoljak, brončanim osmjehom.
Medalju na 100m leđno od naših plivača uzeo je samo Jure Runjić i to brončanu.
Najjača disciplina, 50m slobodno, išla je na ruku srebrnoj Luciji Ružić u B konkurenciji kojoj je za dlaku izmakla zlatna medalja. U istoj utrci, ali u C konkurenciji, najbrža je bila Nora Gotovac, a treća Tonia Tadić.
Od plivača na 50m slobodno brončanom medaljom okitili su se Jure Runjić i Marko Galinović, svaki u svojoj kategoriji.
Od ostalih plivača moramo spomenuti odličan rezultat Alana Sladojevića, Duje Krstulovića, Lovre Bogdanovskog, Duje kojundžića i Ivana Maleša koji su zauzeli četvrto mjesto u svojim disciplinama te im je tako, sa malim zaostatkom, izmakla medalja.
Čestitamo svim plivačima i trenerima! Ovim natjecanjem završena je zimska liga za početnike i mlađe kadete. Slijedi nam puno rada i priprema za Plivaton gdje se nadamo još boljim rezultatima i medaljama.
Sretno naši!!!

 


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/pkmornar/public_html/wp-content/themes/pkmornar/lib/acf/includes/api/api-template.php on line 502