Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/pkmornar/public_html/wp-content/themes/pkmornar/lib/acf/includes/api/api-template.php on line 502

Novi web

Dobrodošli na nove web stranice PK Mornar.

Razvojem dinamičkih pristupa webu odlučili smo promijeniti izgled i način održavanja naših internet stranica. Nadamo se da će vam ovakav web više odgovarati te da će pored bazena i on postati mjesto okupljanja starih i mladih “mornarica” i “mornara” :).

Molimo vas da provjerite svoje podatke na stranicama i u slučaju bilo kakvih dopuna ili promjena mailate svoje želje webmasteru.

Imajte razumijevanja da je ovaj prvi unos bio velik i najteži, te da nijedna greška nije namjerna. Za potrebe što bržeg ažuriranja rezultata nakon natjecanja, podatke poput imena i prezimena, smo uskladili sa registracijom u okviru HPSa, te ćemo predložene izmjene vršiti istodobno s njima.

Nove stranice je dizajnirao tim splitske tvrtke “Artur Erceg”: dizajner Matko Matković, supervizor Antonija Erceg a programer Željko Erceg ( i sam nekoć Mornarevac :))).
Unos podataka i razvoj weba je kontrolirao prof. Slobodan Glavčić, a vaš webmaster nadalje će biti Mirko Samardžić.

Na stranicama možete pronaći izvode naših rezultata sa zadnjih natjecanja, a uz svakog plivača izdvojene neke od zadnjih rezultata i link na podatke Hrvatskog plivačkog saveza.
U oblikovanju stranica smo željeli zadržati klupsku samosvojnost, ali i napraviti web, komplementaran HPSu, kako bi snalaženje u oznakama bilo jedinstveno i olakšano svim natjecateljima.
Kako je unos podataka sa natjecanja poluautomatski (prijepis PDFa), naravno uvijek su u mogućnosti i pogreške, ali zato očekujemo vašu pomoć kod uočavanja ‘nepravdi’.

Uskoro slijedi više fotografija u galerijama, priča uz rub bazena, ali i iz povijesti Mornara.
Web će biti uspješan onoliko koliko ga budete i sami posjećivali i obogaćivali primjedbama, porukama, informacijama a nadasve dobrim rezultatima koji će biti ispisani.

Dakle ….

…. na svoja mjesta ……….. pozor …….

 


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/pkmornar/public_html/wp-content/themes/pkmornar/lib/acf/includes/api/api-template.php on line 502