Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/pkmornar/public_html/wp-content/themes/pkmornar/lib/acf/includes/api/api-template.php on line 502

Održan Pokazni sat

U subotu 15.12. 2012. na bazenima u Poljudu plivački klub Mornar organizirao je svoj tradicionalni pokazni sat., 18 po redu. Priredbu je uveličalo more malih mornarevaca od obuke neplivača preko plivačkog vrtića, škole plivanja i najmlađih natjecateljskih skupina.

U sklopu pokaznog sata dodijeljene su i plakete najuspješnijim plivačima i plivačicama u 2012. godini. Imali smo čast da plakete dodijeli naša članica Đurđica Bjedov, osvajačica zlatne medalje na 100 m prsno i srebrne medalje na 200 m prsno sa Olimpijskih igara u Mexico Cityju iz 1968. godine.
Plakete za najuspješnije plivače i plivačice u 2012. godini dobili su po kategorijama

Najbolji početnici:
Runjić Jure
Mrkonjić Issa

Mlađi kadeti:
Propadalo Toni
Kalajžić Klara

Kadeti:
Eremut Josip
Brendel Hannah Vanessa

Mlađi juniori:
Đonlić Sandro
Eremut Ana

Juniori:
Stojkovski Nikša
Vulić Marieta

Seniori:
Bilonić Lovro
Samardžić Matea

Predsjednik plivačkog kluba "Mornar", gospodin Ante Samardžić ovom prilikom uručio je Đurđici Bjedov plaketu za
Najbolja plivačica P.K."Mornara" svih vremena

Đurđica Bjedov je simbol plivačkog sporta i sporta općenito. Mornareva ikona cijelog svog života ostala je vezana uz sport i uz bazen. Kad Vam sport uđe u krv onda je sasvim normalno da «naša Đuke» kako je od milja zovemo i dalje putuje zvjezdanim stazama pa je tako na nedavno održanom Svjetskom prvenstvu za veterane u Riccione-u u Italiji postala vlasnicom dva svjetska rekorda u svojoj kategoriji i to na 100m i 50m prsno dok je u utrci na 50m slobodno osvojila srebrnu medalju. Našoj bazenskoj sireni želimo još puuuuno uspjeha kako sportskih tako i životnih i zahvaljujemo što nam se pridružila i uveličala našu proslavu.

Pokaznom satu prisustvovali su i plivači i plivačice prijateljskog plivačkog kluba osoba s invaliditetom "Cipal", te je za najuspješnijeg plivača proglašen
senior P.K."Cipal": Dino Sinovčić

Sve plivače i plivačice, kao i našu Đuku te plivače i plivačice P.K. Cipal poklonom iznenađenja nagradio je i naš sponzor zlatarnica SAM.

Čast nam je što su pokaznom satu nazočili predstavnik grada Mario Negotić i Mijo Bakić, predsjednik udruge invalida grada Splita i Vera Sinovčić, predsjednica PK "Cipla".

Početnu tremu nastupom pred prepunim tribinama plivači su razbili pozdravnom recitacijom u izvedbi Nore Gotovac i Boko Marula, svečanim defileom i uvodnim plesom.
HOKI-POKI ples razveselio je i iznenadio sve prisutne, a naša dječica pokazala su da nisu samo dobri plivači nego i plesači i zabavljači. Pjenilo se zatim u bazenu, pokazivalo naučeno, a roditelji su sve nagradili velikim pljeskom. Dok su plivači pokazivali svoje naučene plivačke vještine gledateljstvu je organizirana bogata lutrija.
Kreativna djeca su imala priliku izložiti svoje radove na temu zašto volim plivati, a svojim kreacijama su oplemenili prostor bazena.
Dok su djeca plivala kradom se na bazen ušuljao Djed Božinjak koji je po završetku priredbe svima uručio poklone, publici slatka iznenađenja.
Naravno, sve ovo ne bi bilo moguće bez naših sponzora i donatora te se svima od srca zahvaljujemo, a posebno generalnom sponzoru zlatarnici SAM.

Zadovoljstvo nam je također se pohvaliti da je naš klub dobitnik plakete "Godišnja nagrada za obuku neplivača u Hrvatskoj" za 2012. godinu. koju smo primili na svečanosti dodjele, krajem listopada u Rijeci, od predsjednika Saveza športske rekreacije Šport za sve, dr.sc. Vladimira Findaka. Ova nagrada okrunila je naš višegodišnji trud i rad u obuci neplivača kao i našu promociju plivanja u Splitu i regiji, te će nam biti dodatna motivacija za daljnji rad. Iznimna je čast primiti ovakvo priznanje pogotovo jer dolazi od struke, ali isto tako najveća HVALA svim roditeljima na ukazanom povjerenju.

Nadamo se da ste uživali bar kao i mi!!!!

 


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/pkmornar/public_html/wp-content/themes/pkmornar/lib/acf/includes/api/api-template.php on line 502