Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/pkmornar/public_html/wp-content/themes/pkmornar/lib/acf/includes/api/api-template.php on line 502

Posjetio nas Djed Božićnjak

Predvođen Bijelom sovom i u pratnji naših trenera Djedica je nagradio sve naše plivače

U subotu nas je u ovo predblagdansko vrijeme posjetio Djed Božićnjak. Pred prepunim tribinama poljudskog bazena naši najmlađi pokazali su što su naučili u proteklom razdoblju. Priredbu je već tradicionalno otvorila teta Maja, a svima nazočnima dobrodošlicu su zaželjeli Barbara, Ivona i Marijeta. Recitacijom “Razgovor pahuljica” razveselili su nas Domina i Luka.
I ovu godinu proglasili smo najuspješnije u protekloj godini, a to su: POČETNICI: Lucija Ružić i Duje Kojundžić; ML. KADETI: Lucija Ružić i Jure Runjić; KADETI: Iva Ružić i Toni Propadalo; ML. JUNIORI: Paula Ajduković i Ivan Jurić; JUNIORI: Ana Eremut i Danko Bilonić; SENIORI: Matea Samardžić i Petar Mrčela. Najuspješniji plivači i plivačice nagrađeni su prigodnim plaketama.
Svoje plivačko umijeće naše natjecateljske kategorije, od kadeta pa sve do seniora, pokazale su demonstracijom plivačkih tehnika. Zatim je uslijedio svečani defile naših najmlađih koji su nestrpljivo čekali pozdraviti roditelje, ali i mahnuti Djedu Božićnjaku. Naši “mali” plivački zbor ovoga puta nije samo plivao već je nazočne razveselio pjesmicom “Zvončići”.
Pjenilo se zatim u bazenu, plivalo, ronilo, skakalo…. a za to vrijeme bilo je napeto na tribinama jer je u tijeku bila već tradicionalna lutrija, a najmlađe je na tribinama posjetio i Djed Božićnjak i svima zaželio ugodne blagdane. Za naše plivače i plivačice Djed Božičnjak pripremio je i male poklončiće kako bi nagradio njihov trud i rad.
Nadamo se da ste uživali jednako kao i mi i da se dogodine vidimo na istom mjestu, a kada…. to ćemo Vam naravno javiti.
Atmosferu pogledajte u galeriji slika.

HVALA SVIMA I ŽELIMO VAM UGODNE BLAGDANE!!!

 


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/pkmornar/public_html/wp-content/themes/pkmornar/lib/acf/includes/api/api-template.php on line 502