Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/pkmornar/public_html/wp-content/themes/pkmornar/lib/acf/includes/api/api-template.php on line 502

PRVENSTVO HRVATSKE ZA REGIJU 1

U znaku Marka i Hanne

U subotu i nedjelju, 25. i 26. veljače u Splitu na poljudskim bazenima održan je 2. dio Prvenstva Hrvatske za regiju 1. Nastupili smo sa 40 plivača i plivačica. U konkurenciji dalmatinskih plivačkih klubova naši plivači i plivačice kako smo i očekivali i ovaj vikend otplivali su obilje dobrih rezultata i osvojili pregršt medalja.

Sa najviše medalja u muškoj konkurenciji okitio se Marko Žuža i iako junior do medalja je doplivao i u seniorskoj konkurenciji. Marko je osvojio 4 prva mjesta ( 200 leđno- i za seniore,50 leptir,100 leptir), 1 srebro (50 leđno) i 1 broncu (100 leptir za seniore). U stopu ga je po broju medalja pratila kadetkinja Hannah Vanessa Brendel koja je doplivala kako u kadetskoj tako i u mlađe juniorskoj konkurenciji do 4 zlatne medalje (50l eptir i 100 leptir) te do srebra u kadetskoj i bronce u ml.juniorskoj konkurenciji na 50 leđno.

Kod seniora treba izdvojiti također osvajače zlatnih medalja Grgu Bilonića (100 prsno), Gorana Majlata sa dva prva mjesta (50 leptir i 50 leđno), te Petra Mrčelu na 100 leptir. Do dvije bronce je doplivao Luka Čulić na 50 leptir i 50 leđno.U uvijek zanimljivim štafetnim utrkama osvojene su tri srebrne medalje i jedna brončana.U ženskoj konkurenciji medalje su osvojile Matea Samardžić i to dvije bronce (50 i 200 leđno), te Ana Eremut u ml.juniorskoj konkurenciji na 100 prsno. Ženska juniorska štafeta 4×50 mješovito bila je treća.

Nakon ovako dobro odrađenog vikenda veselimo se Prvenstvu Hrvatske koje će se održati u Splitu od 15.-18.3. te pozivamo sve prijatelje sporta da nam se pridruže i uživaju u uzbudljivim utrkama kojih vjerujemo neće nedostajati. Sve informacije o predstojećem natjecanju moći ćete dobiti i pratiti na našim stranicama.

Našim plivačim čestitamo i želimo im puno uspjeha na Prvenstvu Hrvatske.

 


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/pkmornar/public_html/wp-content/themes/pkmornar/lib/acf/includes/api/api-template.php on line 502