Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/pkmornar/public_html/wp-content/themes/pkmornar/lib/acf/includes/api/api-template.php on line 502

Razvedrimo Đaniju djetinjstvo

veliki je humanitarni koncert za našeg morskog psa

Đani je učenik prvog razreda osnovne škole i član naše škole plivanja koji boluje od rijetke bolesti kongenitalnog mijasteničkog sindroma. Ukratko, neizlječiva bolest  utječe na "put" živčanih impulsa prema mišićima zbog čega oni odumiru.

Među mlađom populacijom u svijetu registrirano je svega 15 oboljelih, a naš Đani je prvo dijete mlađe od 15 godina s tim.

Postoji terapija koja bi bolest mogla držati pod kontrolom kako ne bi došlo do pogoršanja stanja u kojem se nalazi. Liječenje se odvija u Njemačkoj, a roditelji dječaka nisu u mogućnosti sami snositi troškove.

Upoznati sa ovim teškim zdravstvenim problemom učenici i ostali djelatnici škole koju Đani pohađa odlučili su pomoći i pokrenuti humanitarnu akciju kojoj se i mi od srca priključujemo.

Veliki humanitarni koncert "Razvedrimo Đaniju djetinjstvo" održat će se 18. ožujka u velikoj dvorani na Gripama s početkom u 19:00 sati.

Za Đanija će tako zapjevati Oliver Dragojević, Zorica Kondža, Giuliano, Alen Nižetić, Vinko Coce, Jole, Luka Nižetić, Dalmatino, TBF, Ivo Amulić, Pero Panjković zatim klape Cambi, Neverin, Sveti Florijan i brojni drugi.

Karte po cijeni od 30 kuna mogu se kupiti u svim osnovnim školama, poštanskim uredima na Rivi, Mejama, Brdima, Sućidru. U City centru također u jutarnjim satima te iza 18:00 sati.

Organizator koncerta je zaklada Kap za slap, suorganizatori su Osnovna škola Mertojak i Radnički sindikat Hrvatske iz Splita, a sve pod pokroviteljstvom gradske uprave i supokroviteljstva Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Svi koji žele pomoći malom Đaniju osim dolaskom na koncert mogu to napraviti i donacijom na žiro račun PBZ 2340009-1110312616, Zaklada Kap za slap, Teslina 29, s naznakom za Đanija.

 


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/pkmornar/public_html/wp-content/themes/pkmornar/lib/acf/includes/api/api-template.php on line 502