Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/pkmornar/public_html/wp-content/themes/pkmornar/lib/acf/includes/api/api-template.php on line 502

Spittal (AUSTRIA)

Plivači i plivačice PK "MORNAR" njih 41 protekli vikend bili su na natjecanju u Spittalu (Austrija).Krenuli smo u petak, 08.04. u 7:15h ispred parkinga na starom bazenu.Njihova "mama" i vođa puta tajnica Edita pomno je pregledala putovnice da netko ne ostane u Splitu i spotrski izlet je mogao početi.
Putovanje je proteklo u redu, povraćanja nije bilo jer su treneri već ranije upozorili djecu da mogu sve jesti naročito burek i čevapčiće (šala mala).
Nakon dolaska u Spittal djeca su se kao i obično razmilila po gradu u nadi da sebi i svojim ukućanima kupe poklone.
Spavanje kao i obično u 22:00h, a to se nekad produži i na 22:30h zbog uzbuđenja i malo ćakule.
Sportski dio našeg izleta u Ausriiji protekao je u redu i na zadovoljstvo trenera.Hannah Vanessa Brendel osvojila je ukupno 1 zlato,2 srebra i 1 broncu i u svom godištu osvojila ukupno 2 mjesto i dobila srebrni "pijat".
Nada Miličević također 1 zlato, 2 srebra i 1 broncu i u svom godištu osvojila 3 mjesto i brončani "pijat"
Ivan Jurić 1 brončana medalja, Toni Propadalo 1 srebrna i 2 brončane medalje i Sandro Đonlić 1 srebrna i 1 brončana medalja..
U nedjelju u 15:23 h krenuli smo iz Spittala.Najsretniji trenutak povratka dogodio se u restoranu "Stara Sava" u Zagrebu kada su došli na najbolju večeru PIZZ-U.Naročito su se večeri radovali Hannah, Nada,Toni i Ivan te njihov trener Ante koji su taj dan ostali bez ručka zbog toga što je kasnilo proglašenje pobjednika.
Koristim ovu prigodu da pozdravimo našeg vozača Joška koji je na povrtaku između ostalog bio i DJ.Naravno prema Austriji tu nezahvalnu dužnost imao je i dolje potpisani trener.
Sve u svemu hvala svim trenerima što osim u sportskom dijelu vode računa i o odgoju plivača-ca.
DJECA SU DIVNA.  

 


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/pkmornar/public_html/wp-content/themes/pkmornar/lib/acf/includes/api/api-template.php on line 502