Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/pkmornar/public_html/wp-content/themes/pkmornar/lib/acf/includes/api/api-template.php on line 502

U MORNAREVOJ RIZNICI JOŠ JEDAN REKORD

HANNI DRŽAVNI REKORD I SEDAM ZLATNIH MEDALJA

Ovaj vikend na Poljudskim bazenima održan je 1.dio Prvenstva Hrvatske za regiju 1. Nastupili smo sa 40 plivača i plivačica uzrasnih kategorija od kadeta do seniora.
Prvo ime našega kluba ovaj put je bila mlada Hannah Vanessa Brendel koja je u disciplini 50m slobodno oborila državni rekord za kadetkinje sa rezultatom 28.94 i osvojila 7 prvih mjesta (50 slobodno -i za ml.juniorke i100slobodno,50 i 200 prsno, i 200 mješovito- i za mlađe juniorke) te 2 druga mjesta i 2 treća mjesta.
Kadet Josip Eremut zauzeo je 3. mjesto u disciplini 50m prsno, a uspješne su bile i ženske kadetske štafete 4x100mješovito (Miličević,Šamanić,Brendel,Ajduković) koja jezauzela 2.mjesto i 4×200 slobodno u istom sastavu koja je zauzela 3.mjesto.
Kod juniora s najviše zlata se okitio Marko Žuža i to u disciplinama 50 i 100 slobodno i 100 leđno dok je u ženskoj konkurenciji mlađih juniorki iako kadetkinja do medalja doplivala Hannah.
Juniorske ženske štafete dva puta su bile treće i to u disciplinama 4x200slobodno i 4x100mješovito.
Zasigurno s najviše očekivanja pratili smo nastupe naših seniora i seniorki. Nažalost zbog fakultetskih obveza natjecanje su morali propustiti Čulić i Mrčela te zbog snježne ozljede Doris Beroš.
Iako su nam nedostajali kako u pojedinačnim nastupima tako i u štafetnim utrkama, mlađi dio ekipe dostojno je odradio postavljeni zadatak i kvalitetno nadopunio seniorski deficit ovoga natjecanja.
Do medalja su doplivali Majlat Goran i to u disciplinama 50 i 100 slobodno sa osvojena dva zlata, zatim Grga Bilonić sa osvojenim 1. mjestom na 200prsno i 2. na 50 prsno, Frane Džaja sa 2.mjestom na 400mješovito i Đapić Stipe se okitio broncom na 200 mješovito.
Štafeta 4x200slobodno osvojila je zlatnu medalju, a na 4x100mješovito srebrnu medalju.
U ženskoj konkurenciji naša Matea Samardžić osvojila je srebrnu medalju na 100m leđno.
Nakon ovako uspješnog vikenda s veseljem očekujemo drugi dio ovog natjecanja koji će se održati 25. i 26.2. također na Poljudskim bazenima.
Čestitamo !!!!!!

 


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/pkmornar/public_html/wp-content/themes/pkmornar/lib/acf/includes/api/api-template.php on line 502