Uspješan nastup najmlađih

na završnom kolu St lige održanom 26.01.2013. na bazenima Poljud

Na trećem kolu ST lige za početnike održanom u subotu na bazenima Poljud, naše mlade nade još jednom su potvrdile svoju kvalitetu i da se uporan rad isplati osvojivši ukupno 10 medalja: 4 bronce, 4 srebra i 2 zlata. Već, možemo reći, standardnim osvajačima medalja: Issi Mrkonjić (bronca 50 slobodno), Toniju Propadalu (zlato 50 slobodno; srebro 100 leđno), Juri Runjiću (srebro 50 slobodno i 100 leđno), Marku Galinoviću (bronca 25 delfin), Karlu Ercegovcu (bronca 50 delfin) ovog kola pridružili su se i najmlađi plivači početnici: Marijeta Smoje (bronca 25 noge), Alan Sladojević (zlato 25 noge) i Ivan Maleš (srebro 25 prsno).
Čestitke pobjednicima i hvala svim plivačima koji su nastupili na natjecanju i hrabro se borili za svoj klub. Posebna zahvala i podrška ide mališanima trenera Damira za odličan nastup na prvom natjecanju. Samo hrabro naprijed!!!
Završetkom ovog kola završena je i ST liga za početnike jesen/zima. Slijede pripreme za regionalno natjecanje – Plivaton za što ćete biti na vrijeme obaviješteni.